Chilifrø – lav dine egne chiliplanter

Billedet viser Chilimania, et produkt der gør det nemt at dyrke sine egne chiliplanter lige fra de er chilifrø til de blive store chilifrugter. Du kan frit vælge imellem tre af verdens stærkeste chili.
Der er næppe noget mere tilfredsstillende end at plante et frø, for sidenhen at se det blive til en stor plante. I det her tilfælde er det så endda en plante, som indenfor 3-4 måneder, vil være i stand til at levere nogle af de stærkeste chilipebre i verden. For at gøre det hele nemt for dig, så skal du blot åbne pakken og følge instruktionerne og sørge for at få dem vandet – så skulle du gerne få dine helt egne chiliplanter.

Du kan få chili-kittet i tre forskellige varianter, med enten Ghost Chili peberen, Trinidad Scorpion peberen eller verdens pt. stærkeste chili: Morugan Scorpion. De tre forskellige chili-frugter, ligger fra 1 million og op til 2 millioner SHU på Scoville skalaen.

Styrken i de tre forskellige chili-pebre:
Ghost Chili Pepper: 1.000.000 SHU
Trinidad Scorpion Pepper: 1.400.000 SHU
Morugan Scorpion pepper: 2.000.000 SHU

Vi prøver lige igen: du kan selv dyrke verdens stærkeste chili og endda gøre det hjemme i din vindueskarm – hvor vildt er det lige?

Du kan købe de tre forskellige pakker her:
Chilimania – Dyrk din egen chili

Tags: , ,

Der er ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar