Billedet viser en pakke med Trinidas Scorpion chili peanuts, nogle ekstremt stærk nødder.

Trinidad Scorpion Chili peanuts

Er du ude og lede efter noget seriøst chili slik, som kan få selv dine mest macho-agtige venner, til at ligge og vride sig på gulvet som små drenge der lige har fået deres tissemænd i klemme i lynlåsen? Så behøver du ikke lede længere, disse Trinidad Scorpion chili peanuts, er lige præcis det som du skal bruge.

Dåsen åbnes på samme måde som en dåse flåede tomater, og indeni er der en lille grå pose med de forfærdeligt stærke chili peanuts. Åben posen, smid dem i en skål og sæt dem på bordet så dine venner kan genopleve deres skoletid hvor de fik bank af de store drenge i skolegården – de her nødder er seriøst stærke og ikke for tøsedrenge (eller børn). Som med så meget andet chili, så vil nogle opleve at få glæde af dem hele to gange… på vej ind og på vejen ud. Du kan i øvrigt hurtigt blive dagens helt, hvis du lige husker at have en liter mælk i køleskabet før disse peanuts serveres.

Den lille dåse indeholder en pose med 80 gram af de super stærke Trinidad Scorpion Chili peanuts. Selv om man tvivler på det når man har smagt en af de stærke chili peanuts, så indeholder pakken rent faktisk 95% peanuts og kun 4% Trinidad Scorpion chilipulver.

Du kan købe dem her:
Trinidad Scorpion Chilli Peanuts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *